ELLE kolekcija za žene

S 45 izdanja u svijetu i 21 miliona čitatelja, ELLE magazin vodeća je referenca za modu, ljepotu i lifestyle. ELLE magazin je izgradio svjetsku prepoznatljivost, postao sinonim “svega” što ima veze sa ženom, zahvaljujući tima četiri slovima u svom logotipu koja znače “ONA” na francuskom. Od 1945. i zauvijek, misija ELLE je pratiti žene pri izgradnji boljeg svijeta sa svojim temeljnim vrijednostima: joie de vivre, sloboda i velikodušnost. 

Kolekcija ELLE je fokusirana na kreiranje proizvoda koji su dostupni, ali primjetni u društvu. ELLE stil je mješavina spontane elegancije i razigranih rafiniranih detalja sa hrabrim kombinacijama, kreirajući taj francuski dodir, tu dodanu vrijednost što ju čini toliko Pariškom.

2020 ELLE slavi 75. godišnjicu 

Već 75 godina, ELLE pomaže ženama u svakodnevnom životu. Od osnutka 1945. godine analizirali su trendove, isticali moćne karaktere i općenito bili ženski partner u življenju života punim plućima.

Sad više nego ikad, u vrijeme dok su socijalna kretanja ujedinjena oko prava i uloge žena u rješavanju ključnih problema u društvu, ELLE brand je i dalje predvodnik. ELLE se bori za svijet pun pozitive, samopouzdanja, slobode i osobne snage. 

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.