U optikama MIBO nudimo vam širok izbor kontaktnih leća renomiranih svjetskih proizvođača te široku paletu svih proizvoda vezanih uz kontaktne leće.

Za vjerne kupce imamo program lojalnosti s raznim popustima kako na kontakte leće tako i na dodatni asortiman kao što su otopine za održavanje.

Potražite u našem web shopu!
Kontaktne leće

Za nove nositelje kontaktnih leća nudimo proizvod START PAKET koji uključuje:

  • Kontrolu vida
  • Edukaciju o stavljanu i vađenju
  • Probne kontaktne leće
  • Probna tekućina za čuvanje
  • Upute o pravilnom održavanju kontaktnih leća

Cijena paketa 20,00 eur.

Rezervirajte termin za pregled!

Mekane kontaktne leće

Optika MIBO Vam nudi kontaktne leće u rasponu od dnevnih do godišnjih. Te leće su posebno mekane i pružaju optimalnu higijenu. Meke kontaktne leće su napravljene od silikon-hidrogela, ugodne su za nošenje jer se oko lako prilagođava na njih i gotovo se uopće ne osjete.

Kako bi odabrali leće koje su najbolje za Vas, naši stručnjaci će provesti s Vama detaljne konzultacije o Vašim željama i potrebama. Biti će objašnjene prednosti i mane različitih vrsta leća.

Nakon kontrole vida i konzultacija kontaktne leće se stavljaju uz našu asistenciju i daju na probno nošenje.

Želite promjeniti boju očiju?

Kontaktne leće u boji koje nudi Optika MIBO Vam to omogućavaju. Imamo široku paletu boja kako za tamne tako i za svijetle oči. Biti ćete iznenađeni kako ćete veliki utjecaj postići s ovim malim lećama. Velika prednost je što vid nije oslabljen, jer je prostor ispred zjenice transparentan kao i kod normalne kontaktne leće.

Kontaktne leće u boji omogućavaju dovoljnu opskrbu kisikom i ugodne su za nošenje tijekom cijelog dana. Dostupne su kao dnevne i mjesečne leće. O mogućnostima primjene i bojama informirajte se u najbližoj poslovnici Optike MIBO.

Savjetovanje

Svaka kontaktna leća ima svoja razna složena svojstva, stoga u Optikama MIBO dajemo detaljne savjete kako bi odabrali najbolji tip leća za vaše oči. Kontaktne leće su male, okrugle i prozirne. Svi pomisle: jako jednostavno, ali nije uvijek tako. Treba obratiti pozornost na više stvari, kao što je to zakrivljenost rožnice, promjer leće, suzni film…

Danas gotovo 90% ljudi može nositi kontaktne leće. U održavanju i rukovanju kontaktnim lećama se bolje snalazite nego što u početku mislite.

U ponudi Optiike MIBO su probne kontaktne leće koje možete nositi i isprobati besplatno bez obaveze.

Dođite i uvjerite se sami.

Sunčane naočale

Sunčane naočale su važna zaštita, kao i modni detalj. Kombinirajte kontaktne leće i sunčane naočale. Nošenje kontaktnih leća omogućava vam odabir bilo kojeg modela sunčanih naočala iz bogate ponude Optike MIBO koja je prezentirana ovdje.

Kod odabira sunčanih naočala posebno treba obratiti pažnju na kvalitetu leća u sunčanim naočalama, preporučamo sunčane naočale sa polariziranim lećama.

Veliki izbor sunčanih naočala

MIBO Acuvue Oasys paket kontaknih leća. Kupite u webshopu, preuzmite u našim optikama.

Kutija 18 eura

Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.