Opći uvjeti poslovanja

Način plaćanja

Online trgovina mibo-lens.hr omogućava vam sljedeće načine plaćanja:

 • Plaćanje pouzećem (25 kuna) – iznos narudžbe platit ćete prilikom preuzimanja pošiljke s naručenim proizvodima djelatniku Hrvatske pošte ili u poštanskom uredu.
 • Uplatom na žiro-račun (25 kuna) – nakon primitka narudžbe, na Vašu e-mail adresu poslat ćemo Vam ponudu s podacima o ukupnom iznosu narudžbe i broj našeg žiro-računa (IBAN). Navedeni iznos potrebno je uplatiti na naš žiro-račun (npr. virmanom, putem internetskog bankarstva i sl.), a mi ćemo Vam nakon uplate poslati naručene proizvode.
 • Plaćanje u poslovnici MIBO Lens optike (0 kuna) – iznos narudžbe platit ćete u poslovnici MIBO Lens optike prilikom preuzimanja pošiljke s naručenim proizvodima djelatniku.

BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPNJU KONTAKTNIH LEĆA!

Za kupnju iznad 399,00 Kn dostava je besplatna.

Povratak robe

 • Registrirani korisnik ima pravo na povratak robe u roku od 14 (četrnaest) dana od dana dostave proizvoda korisniku na adresi.
 • Korisnik je dužan obavjestiti o povratku robe prije isteka roka za povrat i to pismeno putem elektronske pošte na webshop@mibo-lens.hr.
 • U slučaju povrata robe, robu je potrebno vratiti u originalnom pakiranju, neoštećenu, u nepromijenjenoj količini (kutija leća mora biti neotvorena) i popraćenu kopijom računa.
 • Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja proizvodom.
 • Korisnik mora izvršiti povrat proizvoda bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana obavjesti o povratku.
 • Troškove povrata proizvoda snosi korisnik.
 • Ukoliko se nedvojbeno utvrdi da je reklamacija na proizvod neopravdana ili da je do neispravnosti naručenog proizvoda došlo zbog neadekvatnog rukovanja ili uporabe, tada mibo-lens.hr nije dužan izvršiti povrat novca ili dostaviti zamjenski proizvod. Reklamirani proizvod bit će vraćen korisniku o njegovom trošku uz pisano objašnjenje razloga neprihvaćanja zahtjeva za povratom ili zamjenom.
 • mibo-lens.hr će izvršiti povrat plaćenog tek nakon što mu proizvod bude vraćen odnosno, nakon što mu korisnik dostavi dokaz da je proizvod na isti način na koji mu je dostavljen, poslao natrag.
 • Ukoliko je došlo do pogreške te kupac nije dobio naručeni proizvod, dužan je navedeno prijaviti pismeno putem elektronske pošte na webshop@mibo-lens.hr u roku od osam (8) dana. U tom slučaju, korisnik vraća krivo isporučen proizvod na trošak mibo-lens.hr koji se obvezuje isporučiti naručeni proizvod ili izvršiti povrat novca (sukladno zahtjevu korisnika) u roku od petnaest (15) dana od zaprimljenog krivo isporučenog artikla.
 • Ukoliko korisnik nije dobio naručeni i plaćeni proizvod, dužan je to prijaviti u roku od osam (8) dana od dana očekivanog dolaska naručenog proizvoda pismeno putem elektronske pošte na webshop@mibo-lens.hr.
 • Sve eventualne sporove Korisnik i mibo-lens.hr rješavat će primjenom Zakona o zaštiti potrošača i Zakona o obveznim odnosima.

Cijene

Sve cijene u trgovini Opticshop.hr navedene su u kunama (Kn) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV).

Izjava o privatnosti

Svi podaci o korisnicama i kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima, koji će ih koristiti isključivo za potrebe ispunjavanja narudžbi i drugu potrebnu komunikaciju. Korisnikovi podaci neće ni u kojem slučaju biti predani trećoj strani i/ili neovlaštenim osobama.

Zatvori

Prijava

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Košarica je prazna.

MIBO Lens Optika

Optika s dugogodišnjom tradicijom