Kontrola vida

Izrada Vaših dioptrijskih naočala ili kupnja kontaktnih leća zapo­činje kontrolom vida. U svim OPTIKA MIBO poslovnicama možete istu obaviti besplatno uz stručno savjetovanje opto­metriste. Kontaktirajte MIBO poslovnicu u Vašem gradu i rezervirajte termin za kontrolu. Termin kontrole je vrijeme kada je naša optika posvećena isključivo vama. Kontrola se vrši u strogim uvjetima propisanih mjera.

Trebate kontrolu vida?
Rezervirajte termin

Ugradnja

Sa sve elegantnijim i decentnijim izvedbama dioptrijskih okvira, ugradnja stakala postaje sve zahtjevniji dio procesa izrade dioptrijskih naočala.

Naš stručnjaci s više godišnjim iskustvom vrše ugradnju svih dioptrijskih stakala u sve vrste dioptrijskih okvira čime kupac ima zadovoljstvo neograničenih kombinacija pri odabiru najboljeg rješenja za svoje dioptrijske naočale.

Stručno savjetovanje

Pri odabiru dioptrijskih okvira i stakala potrebno je uskladiti zdravstvene i estetske aspekte, ali i Vaš budžet. Naše osoblje Vam pomaže i savjetuje Vas pri odabiru kako bi Vaše dioptrijske naočale bile optimalna kombinacija optičkog pomagala, estetskog dodatka, dioptrijskih stakala i Vašeg budžeta. Naš krajnji cilj je zadovoljstvo korisnika kroz dobar vid i izgled po razumnoj cijeni.

Popravak

U današnjem dinamičnog životu neke nezgode se jednostavno ne mogu izbjeći, jedna od tih su potrgane naočale. Bez obzira na uzrok, naši majstori su spremni za sve vrste popravaka i s visokim postotkom uspjeha popravljaju Vaše potrgane dioptrijske naočale. Posebno za naše stalne klijente nudimo značajan popust na popravke, a u slučaju da se naočale ne mogu popraviti nudimo zamjenu dioptrijskih okvira ili leća po povoljnijim uvjetima.

7 stvari za radnim stolom od kojih vam se oči naprežu

Kontrola vida
  1. Ne nosite naočale sa starim receptom. Za maksimalnu udobnost, upitajte okulistu o naočalama za rad na računalu.
  2. Prejaka rasvjeta može uzrokovati naprezanje oka. Dodatna rasvjeta ne bi trebala biti svjetlija od vašeg računala.
  3. Izbjegnite pogrbljeno držanje – sjedenje zaobljenih leđa, izbačene brade, s glavom zabačenom unazad – kako biste bili bliže ekranu. Ako ne vidite ekran jasno iz dobrog položaja posjetite okulistu.
  4. Sjedenje preblizu ekrana može izazvati zamor oka i zamućen vid.
  5. Stari monitori i ekrani s niskom rezolucijom su naporni za oči. Koristite ravni ekran s visokom rezolucijom koji manje umara oči.
  6. Držite li miša predaleko, naginjat ćete se bliže ekranu i više se naprezati za fokusiranje.
  7. Sjedite li na lošoj stolici? Leđa bi trebala biti podržana tako da sjedite uspravno na udobnoj udaljenosti od ekrana.
Zatvori
Prijava
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.