Sunčane naočale

Sunce je korisno i zdravo, ali isto toliko može biti i opasno po naše zdravlje. Sunčane naočale isto smatramo modnim detaljem, ali one imaju i zaštitnu funkciju. MIBO Lens optika nudi velik asortiman sunčanih naočala tijekom cijele godine za sve ukuse i potrebe, od sportskih modela za sportaše do novih modela sunčanih naočala za modno osviještene kupce.

Ako nosite dioptrijske naočale, ne smatrajte to preprekom već prednošću jer u većinu sunčanih naočala mogu se ugraditi dioptrijske sunčane leće s velikim izborom raznih boja. Isto tako u većinu dioptrijskih okvira mogu se ugraditi dioptrijske leće raznih boja što Vam omogućava bezgraničan odabir i kombinaciju između dioptrijskih ili sunčanih okvira s lećama raznih boja.

Prezentacija svih boja stakala koje nudimo odmah, dodatne boje se mogu naručiti po želji kupca.

Brendovi

Palo je osnovan iz jednog jednostavnog razloga: stvaranje proizvoda koji utjelovljuju njihovu strast za inovativnim dizajnom koristeći samo prirodan material – drvo. Nastojimo pretvoriti najfinije drvo u nešto sofisticirano i elegantno, ipak zadržavajući prepoznatljivost.

INSPIRACIJA – Palo dizajneri ne stagniraju već stalno traže nove ideje i istražuju inovativne tehnike.

JEDINSTVENOST – Nema dva para Palo drvenih sunčanih naočala koje su jednake, jer svaki okvir je isklesan iz jednog komada prirodnog drveta. Svaki par okvira je prezentacija prirodnog izgleda i drva te pojedinačnog truda izrade svakog dizajna.

ODRŽIVI – U Palo-u, imaju obvezu prema okolišu i društvenu odgovornost. Palo sunčane naočale su izrađene isključivo korištenjem drva koje je održivo uzgajno, dobivenih iz plantaža koje su pomno praćene. Nikada se ne koriste nikakvi materijali koji su izvađeni iz prašume.

Brendovi

Jedna od tajni najboljih svjetskih naočala za vožnju je Serengeti leća. Postoji samo jedan način da doživite Serengeti – na svoj način.

Za vas, putovanje je jednako važno kao i odredište. Kao tvorac najboljih svjetskih sunčanih naočala za vožnju i pionir fotokromičke tehnologije, mi razumijemo i slažemo se.

Brendovi

Bollé nam donosi visokokvalitetne sunčane naočale i naočale koje nude zaštitu i podržavaju sportske aktivnosti.

Bollé kontinuirano rafinira kombinaciju karakteristika koji su njihov zaštitni znak: fit, moda i udobnost. Rezultat su neke od najsviježijih i tehnološki najnaprednijih naočala u industriji.

Zatvori

Prijava

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Košarica je prazna.

MIBO Lens Optika

Optika s dugogodišnjom tradicijom