Varilux XR series

Progresivna leća koja zna kako se vaše oči stvarno miču

Uz pomoć bihevioralne umjetne inteligencije, leća Varilux® XR series™ može predvidjeti vaš individualni način gledanja, kako bi vam mogla pružiti trenutnu oštrinu čak i u pokretu 1 te besprijekoran prijelaz s gledanja na blizinu na gledanje na daljinu.

PREDNOSTI

Najbolja Varilux progresivna leća 2

Trenutna oštrina

čak i u pokretu 3

Prirodno držanje tijela

u svim okolnostima

Stabiliziran vid

i u najzahtjevnijim situacijama

Izuzetno oštar vid

čak i u uvjetima slabog osvjetljenja

Panoramsko

vidno polje

Leće usklađene s prirodnim pokretima oka

Premda su pokreti oka višesmjerni, dizajn standardnih progresivnih leća koncipiran je linearno, što očima može otežati brzu promjenu fokusa. Leća Varilux® XR series™ razvijena je tako da se može prilagoditi načinu na koji se vaše oči pomiču, kako bi vam mogla pružiti što prirodniji doživljaj gledanja.

Razvijena je uz pomoć umjetne inteligencije, koristeći više od 1 milijun podataka dobivenih od osoba koje nose naočale, tako da može predvidjeti individualni način gledanja svakog pojedinca.

Za izradu vaših leća stvara se samo vaš digitalni dvojnik koji se onda analizira u 3D okruženju koje reproducira scenarije iz stvarnog života. U ovom se procesu kreira vaš jedinstven profil načina gledanja, što nam omogućuje da se leća prilagodi ne samo prema receptu za naočale, već i prema vašem načinu gledanja.

Oštar i fluidan vid

Dok multitaskate kroz dan, iskusit ćete trenutno oštar fokus i kad ste u pokretu, s besprijekornim prebacivanjem s blizine na daljinu 4. To znači da ćete jasno vidjeti na svim udaljenostima te da ćete moći brzo reagirati i osjećati se stabilno, kao i da ćete moći zadržati svoje prirodno držanje dok se krećete.

GLAVNE PREDNOSTI

Najbolja Varilux progresivna leća 5

Ekološki dizajnirana progresivna leća 6

Izvanredne performanse, prema reakcijama korisnika 7

9/10

korisnika imalo je trenutnu oštrinu vida na svim udaljenostima 8

95%

korisnika priviklo se na leće već prvog dana 9

TEHNOLOGIJA

Vrhunska kombinacija

Ovo revolucionarno rješenje za prezbiopiju kombinira tri ekskluzivne Essilorove tehnologije:

 

  • XR-motion™ optimizira obje leće u skladu s vašim receptom i vašim predviđenim individualnim načinom gledanja, osiguravajući fluidniji i oštriji vid.
  • Nanoptix® smanjuje izobličenja na periferiji leće kako bi se smanjio neuravnoteženi „efekt plivanja“ u dinamičnim situacijama, primjerice kad hodate uz ili niz stepenice.
  • Xtend® spaja bližu i srednju zonu leće kako bi pružio jasan vid na udaljenosti nadohvat ruke.

JESTE LI ZNALI?

Vaše oči naprave više od 100.000 pokreta dnevno 10

U današnjem digitalno povezanom svijetu, naše oči moraju obraditi puno više informacija nego prije, a pritom rade više od 100.000 pokreta dnevno – neprestano se prebacujući s jedne udaljenosti na drugu i dok smo u pokretu.

Varilux® XR series™  je progresivna leća dizajnirana da odgovori na tu evoluciju u našem vidu.

Zatvori

Prijava

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Košarica je prazna.

Optika MIBO

Optika s dugogodišnjom tradicijom