Odette Lunettes

Osnovali su 2015. TV voditeljica i influencerica Eline De Munck i TV redatelj Bob Geraets.

Što je u imenu? Tko je Odette? Odette je pas. Da pas! Točnije, sladak, crni, mini patuljasti pinč.

Bob i Eline željeli su naziv marke koji je odmah pokazao da se radi o naočalama. Stoga su tražili nešto što odgovara “Lunettes”, francuskoj riječi za naočale. U tom trenutku je prošao Elinein pas koji je završio u ‘aha erlebnisu’. I tako su rođene ‘Odette Lunettes’.

Kao televizijska voditeljica Eline je voljela nositi naočale na televiziji i provela je godine intenzivno tražeći pravi par koji odgovara njezinoj osobnosti i stilu. Bilo je tako teško pronaći naočale po njezinu ukusu koje su predstavljale životni stil koji je Eline željela povezati s modnim, a opet nosivim. Tako su nastale Odette Lunettes. Marka je postala popularna stilska referenca u Belgiji, a nedavno je prešao i međunarodne granice. Mnoge slavne osobe su ponosni ambasadori Odette Lunettes kolekcije.

Odette Lunettes smatra se bezvremenskom markom modnih naočala s posebnim rubnim dodirom. Za Boba i Eline vrlo je važno da okviri odgovaraju vama, a ne obrnuto. Oni vam trebaju dati ovaj dodatni “je ne sais quoi”, ali ne vas preuzeti. Kad negdje uđete, to nešto se mora odnositi na vas, a ne samo na okvir koji nosite.

Želite izgledati sportski, ležerno ili chique?

Odette se prilagođava onome kako želite izgledati, ali vam daje dodatni identitet. Sve je u imidžu, egu i individualnosti.

 

Potražite u našem web shopu! Rezervirajte termin za pregled!

 

 

 

Zatvori

Prijava

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Košarica je prazna.

Optika MIBO

Optika s dugogodišnjom tradicijom